All Shook Up · Anmeldelser

På Scenen


Stående applaus den 4/6 2017

Pressen

TV MidtVest Frisk Fredag
9. juni 2017 TV MidtVest Mokka - Frisk Fredag

Tv folkenen var hos os i ca. 4-5 timer, og ud kom en fin 30 minutters udsendelse.

6. juni 2017 Midtjyllands Avis

Tekst af KIM SIMMELSGAARD blandt andet:
Man tager nogle klassiske Elvis Presley-hits, nyfortolker - også i flerstemmige korarrangementer - med charme og glimt i øjnene. Man tilsætter entusiasme, et glødende ensemble med stemmer langt ud over, hvad man kan forvente af amatørskuespillere. Dertil sættes en stor portion humor, professionelle, humoristiske og elegante overgange fra tekst til flere sange, smittende spilleglæde, en flot koreografi foran en enkel men smart scene-opsætning med forskellige udtryk. Det hele hælder man i en blender, ryster den i takt til musikken, og man har en ny udgave af brændende kærlighed serveret som en berusende drink - Burning Love.    ..... De, der blev væk, snød sig selv for at opleve et af de absolut bedste og bedst spillede friluftsspil i Thorning. (Det kræver abonnement at kunne læse artiklen)

3-6 2017 Midtjyllands Avis Galleri online - fotos af Jacob Stigsen Andersen

10-6-2017 Administrator af Facebooksiden Michael Houbøl "Elvis´s danske venner" gav 5 stjerner
Så flot, så flot, dejlig oplevelse, har set over 100 koncerter og show, i relation til Elvis's musik. Dette show her vil jeg sent glemme. Tak for en dejlig aften, selv i regnvejr blev det tacklet perfekt. Skulle andre have lyst til mere Elvis, er min Facebook gruppe åben. Elvis's danske venner.

2-6-2017 www.facebook.com/silkeborg (Visit Silkeborg), der så forpremieren.
Masser af show, energi og Rock'n'Roll til for-premiere på All Shook Up i aften. Elvis musik, Footloose tema og den eviggyldige historie om forbudt kærlighed er et besøg værd for alle der besøger Silkeborg de næste 10 dage.
Køb billet på www.Thorning.com.

Diverse opslag på andre Facebooksider

16-6-2017
En imponerende musical. Det var svært at sidde stille og jeg følte mig helt "høj" bagefter. Flot!!

13-6-2017
I var fantastiske, selv i øsende regnvejr gav i alt hvad i kunne,så vi andre kunne få en dejlig oplevelse.Glæder os til næste år.

13-6-2017
Skønt at se noget af det igen. Kunne I ikke lægge et klip op med nonnerne? Det var så sjovt.

11-6-2017
Helt, helt fantastisk skuespil og så smuk sang her i Thorning. Det er for fedt.

11-6-2017
Skoenne billeder fra en flot forestilling. Den forestilling kan I godt vaere stolte af. Wow siger jeg bare - wow!

11-6-2017
Blev lovet smil, tåre og et godt grin,der var ikke plads til smil, grinte hele tiden så tårene trillede.

11-6-2017
WOW .....sikke et show, hvor var i hver og en mageløse. Stor stor tak for en super oplevelse. Hvor er i fantastiske hver og en.

10-6-2017
Supergodt friluftsspil - I er vildt gode alle sammen med video.

10-6-2017
Elvis var der godt nok ikke selv, men jeg er overbevist om, at han ville have nydt lørdag eftermiddag i selskab med de herlige skuespillere i Thornings opsætning af All Shook Up. Du kan lige nå at se den søndag kl 14.00.

10-6-2017
For den da- hvor var det godt, De spiller All shook Up igen søndag klokken 14 Thorning friluftsspil. Er sikker på Elvis så med og var skide stolt.

10-6-2017
Vi så All Shook up med Thorning friluftspil. Det var en forrygende forestilling, som jeg varmt vil anbefale. Skynd jer, for der er kun 1 forestilling tilbage, og det er i morgen kl. 14.

9-6-2017
Så forestillingen med mine 2 teenagere her i aften. Super flot, underholdende, og meget højt niveau - hvor er I bare dygtige allesammen !

9-6-2017
Helt vildt fedt og underholdende til ug. Sikke vokaler og sikke talenter i alle har.
Så er der pause.. hold op hvor er i alle sammen fantastisk dygtige. Jeg er blæst bagover af glæde inden i af at opleve og nyde jer.

9-6-2017
Super godt Yeehaa.

7-6-2017
Det var en fantastisk forestilling. I var bare gode I kom stærkt tilbage efter tekniske udfordringer. Godt gået vi ses igen til næste år.
I var for seje igår. godt kæmpet.
Sejt at I gennemførte på trods af regnen og forestillingen kan I være rigtig stolte af.
Helt enig. I var fantastiske. Det var en «strålende» flot forestilling.
Skøn oplevelse og flot at i gennemførte trods silende udfordringer.
Fantastisk Forestilling godt gået.

7-6-2017
Det står ned i stænger, men det ligger man knapt nok mærke til med den energi skuespillerne har! Fantastisk forestilling!

4-6-2017
Kultur oplevelser kommer ikke af sig selv og man er ikke tvivl om at det har krævet en stor indsats for at opnå resultatet som vi overværede i Thorning i eftermiddag. Hold da op hvor strålede det bare ud fra scenen af lysten til at underholde os på et temmelig højt niveau. Man behøver ikke være Elvis fans for at nyde forestillingen og flere af numrene var arrangeret flot og efter min smag, ikke mindst Love me tender som havde fået en hel ny drejning musikalsk.
Gruppen af unge vi havde med, kan være svære at læse, men der var ingen negative ytringer på vej hjem og det må betragtes som positivt. Vi har set forestillingen for et par år siden ved Vilhelmsborg og jeg synes at kunne kende en stemme, nemlig faderen til den motorcykel glade kvinde. Det skal da lige med at i den opsætning gjorde han det også ret godt. (red: Det var ikke samme skuespiller). Thorning scenen og omgivelserne har noget særligt at byde på, dog savende vi kirkeklokkerne som andre år blandede sig i forestillingen, men det må tilskrives småtings afdelingen.Stor applaus til alle på og bag scenen, musikken og endnu en gang tak for en dejlig lyd.

3-6-2017
ALL SHOOK UP!!!
Kan kun sige at I burde give jer selv den oplevelse og tage ud og se det...
Flot stykke og nogle rigtig gode skuespillere med fantastiske stemmer...

3-6-2017
Blown away. Wow - kun nået til pausen og jeg kan allerede nu kun anbefale at bruge et par timer på at se All shook up i thorning. Helt fantastisk. Og sikke nogle vokaler.

3-6-2017
Mange tak for en fantastisk forestilling. I er så dygtige. Kan kun anbefale alle at tage ud os se jer. Skøn musik og sjov stykke.

2-6-2017 forpremiere
All Shook Up i Thorning. Jeg skreg af grin. Jeg græd af bevægelse. Jeg hujede, jeg klappede, jeg piftede. Hold nu op for en fest. Det er den hidtil bedste forestilling jeg har oplevet i Thorning ... og jeg er ikke engang med i den. Tag dog ind og se den, for pokker!

Anmeldelser fra Google My Business

10-6-2017 5 stjerner
Selv i tørvejr giver de den gas.

10-6-2017 5 stjerner
Fantastisk flot show.