<pDeltagerne

Kirsten Rose 
Bodil Lyngsøe  
Judith Hedager 
Anita Rask
Annie Thomsen

Hendes Verden CabaretUnderholder alle køn til din fest
Selvironien er i top, når vi tager dagligdags 
emner under kærlig behandling.  
Kontakt:
Annie 81758565 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.    
Anita  29890942 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Hendes Verden - Cabaret udsprang fra Thorning Friluftsspil i 2006, hvor fire kvinder fik lyst til også at stå på scenen om vinteren. Cabareten har i årene haft forskellige deltagere, hvoraf de fleste har været med på scenen i Friluftsspillet.

De forskellige shows har haft forskellige emner, f.eks. ”Hendes Verden holder på vandet” og ”Hendes Verden med en anden vinkel”. I 2016 har Cabareten således 10 ÅRS JUBILÆUM, og de ville derfor lave et show "Jubilæumsshow De Bedste", hvor de bearbejdede de bedste numre fra de tidligere års shows.

De havde i 2016 lavet en aftale om seks forestillinger på Perronteatret i Silkeborg, og de glædede sig, for det er lige netop et godt sted, der passer til sådan en cabaret. 

Men de blev ramt af flere uheld og sygdom, hvorfor de så sig nødsaget til at aflyse alle seks shows på Perronteatret i november og december 2016 samt et show i Thorning i februar 2017. Pigerne beklager meget. Alle der har købt billet får pengene retur fra Perronteatret. 

Ingen ved hvornår der kommer et nyt show, men pigerne tager gerne ud og underholder til familiefester, firmafester mv. 

Følg os på Facebook