Jubilæums Plakat

JubilaerumsPlakat A2 lille thumb medium250 354 Plakaten er i A1 - avis størrelse, og sælges for 20 kr. på Blicheregnens Museum i Thorning.

Friluftsspillets Historie

Friluftsspillet spillede sin første forestilling i sin nuværende form i 1989,
men der har været spillet teater i byen i mange flere år.
Læs mere her: 25 års jubilæum i 2014.

Læs artikler om Friluftsspillets historie set fra forskellige deltagere
i programmet fra Pippi i 2014 her.

Fælles mål

Det er Friluftsspillets fælles mål, at publikum hvert år kan mærke, at vi kan lide at være sammen om at lave teater, og at fastholde den gode stemning omkring scenen, så det kan være attraktivt og sjovt at deltage.

Udstilling · Thorning på de skrå brædder

Friluftsarenaen indgangsparti Blicheregnens Museum havde lavet en særudstilling om Thorning på de skrå brædder, der kunne ses i perioden 7. maj - 3. august 2014

Se fotos her.

Jubilæumsreception og premiere

Christian Have holdt premieretalen i 2014 Lørdag den 7. juni 2014 afholdt Friluftsspillet en jubilæumsreception for byrådsmedlemmer og alle aktive og tidligere aktive i Friluftsspillet. Indbydelse skete gennem avisen, hjemmesiden og facebook. Alle der tidligere har været med i friluftsspillet var velkomne til både jubilæumsreception og efterfølgende premiere. Ca. 120 personer deltog.

Efter flere talere og gaveoverdragelser samt en lettere frokostanretning gik deltagerne ned til scenen og overværede premieren på Pippi i fantastisk dejligt sommervejr, hvor Christian Have fra Have Kommunikation holdt premieretalen. Se her.