2011 Midt Om Nattenplakat_web_tn

Med Midt om Natten i 2011 er vi ovre i en helt anden genre. En forrygende forestilling, hvor filmen fra 1984 er blevet tilført mange af Kim Larsens dejlige sange.
Med de dygtige musikere placeret i kulisserne (og også på scenen) føres vi gennem det socialrealistiske besætter-miljø på en meget underholdende facon.

Skuespillerne har selv været med til at forme deres roller, og alt går op i en højere enhed med de fantastiske kulisser som baggrund og de gennemtænkte rekvisitter og kostumer. En hel husbåd er tillige forankret som en del af miljøet.

Ca. 3000 publikummer, mest voksne, får en god oplevelse i det overvejende fine vejr.
Der bliver afholdt V.I.P. arrangement for de store sponsorer, der tillige har fået tildelt billetter til brug efter eget ønske. Nyt er også, at man sammen med billetbestilling kan tilmelde sig en 80ér anretning før forestillingen den 11. juni, som undtagelsesvis begynder kl. 21.00.
Samaritter teltet er flyttet ind på pladsen i nærheden af salgsvognen, som igen i år sætter rekord i omsætning.

Som noget nyt indledtes den 14. april billetsalget ”midt om natten” i Thorning Forsamlingshus, som i aftenens anledning var lavet om til cafe´ Haveje og med underholdning af Peter Philipsen, der som en tro kopi af Kim Larsen underholdt de 80 fremmødte.

De fleste billetter bliver dog solgt via vores nye hjemmeside, hvor folk selv kan printe billetter ud.
Årtiers tradition med sufflør er ophørt, idet forestillingen i år er gennemført uden og dermed også uden brug af den tunge sufflørkasse.

Premieretalen blev holdt af Steen Vindum, formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Silkeborg Kommune.

gruppebillede

{phocagallery view=category|categoryid=15}