2013 Vi maler byen Rød

vmbr_plakat2 hjemmesideMed Vi Maler Byen Rød - the musical i 2013 spiller vi et helt nyt projekt af en forestilling fra 2010, som nu for første gang opføres som friluftsforestilling, bearbejdet af vores instruktør og orkesterleder.

Udover at byde på musik i topklasse og 23 grandprix sange fremført at ypperlige sangtalenter, indeholder musicalen en fin historie, hvori de 23 sange på fornem vis indgår i handlingen.

Lyd og lys er perfekt, og alt det, der bygger det hele op, fungerer – hvilket gør ”Vi Maler Byen Rød” til en sand festforestilling.

Publikum har rost forestillingen - både direkte og gennem medierne. Mange er vendt tilbage for at opleve den igen og igen, og vejret er med os. Alligevel når vi ikke op på mere end 2500 publikummer i alt.

Som noget nyt i forbindelse med at skabe PR omkring forestillingen indføres Flash mob i Silkeborg og Viborg i indkøbscentre og på torve. Det vækker stor begejstring med den ”improviserede” sang, der begynder med en enkelt sanger, hvorefter flere kommer med og det hele afrundes med flerstemmig sang fra et stort kor. Ganske kortvarig sang efterfulgt af omdeling af foldere, men virkningsfuldt.

Premieretalen blev holdt af Hans Lykke, formand for kulturrådet, som først på året havde indstillet Thorningegnens Friluftsspil til at modtage årets kulturpris 2013.