Plakat foto2016 byder på et gensyn med Annie Get Your Gun i en ny bearbejdet version i forhold til opførelsen i 1997. En forrygende forestilling med gode kræfter i alle rollerne.

Et stort bachstage kor sørger for ekstra fylde til sangene, og orkesteret lever helt op til forventningerne med den svært tilgængelige musik. Sammen med flot lyd og lys sikres en helstøbt, oplevelsesværdig forestilling i de fineste kulisser. Kostumerne, lige fra de pjaltede til de store festskrud, gør sig rigtig godt.

Det fine vejr og den gode forestilling til trods mangler vi publikummer. 2000 betalende tilskuere, samme som sidste år, føles som skuffende, men alle har fået en god oplevelse, og samtlige medvirkende har nydt sammenholdet og samarbejdet, der også rækker ud over selve skuespillet.

Som noget nyt arrangeres en stor Wild West fest med masser af aktiviteter i bedste westernstil forud for en af de sidste forestillinger.

Konkurrencen med at vinde 2 billetter med opvartning under forestillingen foregår i år via mobil eller via Facebook. com/friluftsspil.

I år er alle pladser nummererede. Det har mange fordele, men i den konkrete situation, hvor en skuespiller får hedeslag, og forestillingen må aflyses efter pausen, giver det ekstra arbejde at udstede nye billetter. I øvrigt sælges flere og flere billetter på forhånd på nettet i forhold til ved indgangen.

Næste års forestilling bliver ”All Shook Up” med Elvis sange. Efter 10 år med samme instruktør er en ny instruktør klar til at sætte forestillingen op i 2017.

2016 Medvirkende i Annie get your Gun

2016 Musikken og sangene til Annie Get Your Gun

2016 De proffessionelle

2016 Wild West Fest

Midtjyllands Avis skrev:

Annie ramte plet i Thorning. Er man til fuldblodsmusical er det en sand fornøjelse at opleve Annie Get Your Gun i Thorningegnens friluftsspil.