IMG 2135All Shook Up med Elvis sange blev en stor succes, dog ikke publikumsantalsmæssigt, da kun 1900 fandt vej til den flotte forestilling. En del regn kunne være årsagen.

Musicalen, som også er blevet kaldt teaterkoncerten, stillede store krav til orkestret og sangerne, heriblandt det store bachstage kor og korlederne.

Her er tale om en ny stil med ny instruktør og instruktørassistent, nye scenografer og nye musikere, hvis instrumenter passer til netop denne rock´n roll forestilling. Blandt skuespillerne er der gamle i gårde og en del nye. Alt i alt er der igen begået en seværdig og ikke mindst høreværdig forestilling, som har fået gode anmeldelser og ros fra publikum.

Sceneskift kunne foregå næsten ubemærket, hvilket ikke mindst skyldtes stor kreativitet fra scenograferne og scenebyggerne. Lydfolkene havde til tider ekstra travlt pga. heftig regn, men ingen forestilling blev aflyst.

Som noget nyt blev der i år arrangeret et Erhvervs og Netværks Arrangement. Erhvervslivet blev præsenteret for betydningen af at holde små byer i live, og der var oplæg fra toppolitikere. Blandt deltagerne var Københavns kulturborgmester Carl Christian Ebbesen, folketingsmedlemmerne Karina Due og Kristian Pihl Lorentzen og borgmester Steen Vindum. Justitsminister Søren Pape Poulsen havde meldt sin ankomst, men blev forhindret lige op til arrangementet. Der var lokal opbakning fra Thorning Borgerforening, Mads Doss, SPAR, Thorning hallen, Thorning Forsamlingshus, Thorning Bager samt Thorning Spejderne.

Arrangementet blev afsluttet med forestillingen All Shook Up.

I forbindelse med en aftenforestilling sendte TV Midtvest Frisk Fredag, en direkte udsendelse på ½ time. TV folkene havde i forbindelse med audition lavet interviews med instruktøren, og sammen med optagelser op til forestillingen, bl.a. opsugning af regnvand på scenen, kørte disse optagelser blandt direkte interviews med publikummer, folk i kioskerne m.fl. - imedens forestillingen kørte i baggrunden.

Anmeldelser

Tv Midtvest Frisk Fredag

 

Fotos fra 2017 

Forpremiere 2-6

Forestilling 4-6
 pinsesøndag

Forestilling 11-6