2018 06 05 GreaseMed 4162 betalende gæster og ca. 400 gratister i forbindelse med erhvervs-arrangementet ved forpremieren blev Grease den største publikumssucces målt i antal tilskuere, og salgsboderne havde rekordoverskud.

Et henrykt publikum kunne ved hver eneste forestilling i det skønneste sommervejr nyde den flotte opsætning af Grease, som ovenikøbet fejrede 40-års jubilæum for filmatiseringen, der banede vejen for, at musicalen for alvor slog igennem.

Som tidligere var alle pladser nummererede. Der var dog heldigvis plads til, at der kunne sættes ekstra stole ind i siderne som supplement til de 585 faste pladser, så alle på trods af helt udsolgt kunne komme ind. Programmer blev ikke delt gratis ud, som vi plejer, men solgt for 10 kr.

Grease blev serveret af dygtige skuespillere, der sammen med det store backstagekor, dygtige musikere og flot lyd præsterede professionalisme og stor oplevelse for publikum – det hele godt hjulpet af de mange frivillige med mange opgaver, ikke mindst kreering og opbygning af scene, kostumer og sminke.

2018 06 05 Grease Forestilling Ely 46Instruktør og hjælpeinstruktør samt orkesterleder og korledere har sammen med lyd- og lysfolk skabt en nydelse for øje og øre. Sangene blev sunget på engelsk, hvor det originale 1950´er rock´n´roll rigtigt slog igennem.

Som optakt til forestillingerne var igen i år arrangeret et erhvervsarrangement med deltagelse af Kulturminister Mette Bock, Folketingsmedlem Karina Due og andre fremtrædende kulturpersonligheder samt lokale erhvervsfolk. Ligesom sidste år var der et program fra midt på eftermiddagen afsluttende med Grease på friluftsscenen. Ikke mindst Kulturministeren udtrykte stor begejstring for Thorning og friluftsspillet.

Det hele blev igen i år dækket godt af både TV, radio og den lokale presse.

Til efteråret går vi i gang med forberedelserne til Ronja Røverdatter, som sidst blev spillet på scenen i 2009.


Grease Kreativ ledelse:

Instruktør Mathilde Østergaard
Kapelmester Flemming Berg
Korledere Hanna og Aage Christiansen

Scenograf Sarah Sandgaard

 

Diverse links:

Grease Rolleliste

Grease Galleri

Grease Anmeldelser