2006-Folk-og_3002006 Folk og røvere i Kardemomme By

Kardemomme er klar

Folk og røvere i Kardemomme By er klar til at tage imod publikum på lørdag den 3. juni.

Til hver forestilling på friluftsscenen i Thorning kan en af tilskuerne vinde Thorbjørn Egners dejlige børnebog ”Folk og Røvere i Kardemomme By”. Ved at svare på tre lette spørgsmål om årets forestilling, får man chancen for at få historien med hjem i bogform. Efter forestillingen udtrækker de tre røvere dagens vinder, som får sin gevinst overrakt på scenen af Kasper, Jesper og Jonathan … hvis de altså ikke har røvet den til sig selv.

I søndags blev der øvet med kostumer til ære for pressen, og vejret var ”strålende”, idet regnen silede ned. Det gjorde blot friluftsspillerne mere overbeviste om, at det gode vejr må komme, når de syv forestillinger skal spilles for publikum.

Billetter sælges ved indgangen, men indtil torsdag den 1. juni kan billetter købes i forsalg med 15 kr. i rabat pr. billet. Billetter i forsalg kan købes på telefon 86880075 mandag – torsdag kl. 17-19, ved Torvets Kiosk i Kjellerup, på Turistkontorerne i Viborg og Silkeborg og via hjemmesiden www.thorning.com

Publikum har som noget nyt i år mulighed for at købe picnickurv hos restaurant Mads Doss, Thorning. Maden kan nydes i god tid før spillene begynder ved runde haveborde med parasoller.

Publikumsrekord i Thorning

Godt 2300 mennesker overværede de syv forestillinger Folk og Røvere i Kardemomme By. Det er væsentligt over den gamle succes fra Sommer i Tyrol for fire år siden. Formand i Thorningegnens Friluftsspil Inger-Marie Thomsen har i sin velkomsttale hver dag kunne sige, at det var et dejligt solskinsvejr i dag. Det har helt sikkert været medvirkende til, at de mange mennesker valgte at tilbringe et par timer i fredsskoven i Thorning mellem folk og røvere.

Det var meget varmt for skuespillerne, at stå på scenen her den sidste weekend. Især de, der gemte sig i dyrekostumerne havde det varmt. Men de mange tilskuere animerede skuespillerne til at yde deres bedste trods varmen, og publikum gav stående applaus til alle forestillingerne som tak.

Der er endnu ikke helt overblik over det økonomiske resultat, men der forventes i hvert fald ikke underskud trods flere udgifter i år til instruktør mv. Så vi er alle glade og tilfredse med sommerens spil fortæller Hanne Veldt Christensen fra PR-gruppen, og vi glæder os allerede til næste år, hvor vi spiller Pippi med musik af Sebastian mellem den 2. og 10. juni.

{phocagallery view=category|categoryid=12}