LYD

Det sætter store krav til teknikerne at sætte lyd i den fri natur. Specielle lydeffekter kan forekomme i stykket, og de planlægges i god tid. I dagene op til premieren sættes der mikrofoner, højtalere m.m op, og der laves prøver indtil den perfekte lyd er igennem.

LYS

I lys afdelingen arbejder vi med at skabe rammerne om forestillingen, i form af lys, vi skaber stemninger ved hjælp af lyset, og det er vigtig for os at lyset er med til at fortælle den rigtige historie, og få publikum til at leve sig helt ind i stykket.

Vi bruger fresnell og par 64 lamper samt diverse former for spots, alt efter hvad vi skal belyse.

Der bliver lavet et stort stykke arbejde inden premieren, både med planlægning af hvordan designet skal se ud, men især med at sætte alle lamperne op og fokusere dem på de rette positioner, samt programmeringen af hele forestillingen.

EL

Der skal trækkes mange meter kabel hver sommer.
Der skal bruges el i til lyd og lys, bag scenen, i omklædningshusene, i boderne, ved billetsalget, og et utal af andre steder.

Kunne du tænke dig at blive en del af teknikholdet så udfyld vores Tilmeldingsskema til praktiske folk herunder, og du vil blive kontaktet.

Tilmelding

Formular Frivillig

Fornavn bedes udfyldt.
Efternavn bedes udfyldt
Adresse bedes udfyldt
Postnummer bedes udfyldt
By bedes udfyldt
Fødselsdato bedes udfyldt
Email bedes udfyldt
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input